Националната школа по мениджмънт има удоволствието да ви покани на безплатен семинар за насърчаване на младежката активност чрез неформално образование и импровизационен театър. Ако сте на възраст между 15 и 24 години и желаете да усвоите нови практически знания и умения, които да ви помогнат да сте по-удовлетворени и пълноценни актьори в личния, социалния и икономическия живот – ще ви очакваме на 22.06 от 16:00 до 18:30 ч. на адрес ул. Граф Игнатиев 19, ет. 2 (Social Innovators Bulgaria).

Участниците ще имат възможност да разберат какво представлява неформалното образование и да преживеят връзката му с импровизационният театър. Импро е спонтанен , енергиен и забавен начин да разберете повече за себе си и за другите. Ще можете да се убедите в това от първа ръка с помощта на Тони Карабашев – интердисциплинарен актьор-импровизатор, автор на нови импро формати за деца и младежи.

Всички участници ще получат сертификат за участие от Националната школа по мениджмънт. Проектът е част от инициативата 4YOUTH ко-финансиран по програма Еразъм+.

Запазете своето място сега, като попълните формата тук.

Линк за регистрация: https://forms.gle/fVU8xXq29VVJVYbR6